Suomeksi

Perinteisen kiinalaisen lääketieteen ja akupunktion tuntemusta

Mikael Ikivesi on keskittynyt edistämään kiinalaisen lääketietieteen ja akupunktion taustalla vaikuttavan filosofian tuntemusta. Hän toimii kiinalaisen lääketieteen asiantuntijana ja kouluttajana. Hän myös ylläpitää kansainvälistä perinteisen kiinalaisen lääketiteen tutkimusalustaa TaoTao-projektia ja kääntää vanhoja akupunktioon ja taolaisuuteen liittyviä kirjoituksia.

Hän opettaa kiinalaisen lääketieteen ja akupunktion koulutuksia Kiinalaisen lääketieteen Akatemialla, Helsingissä.

Perinteinen kiinalainen lääketiede ja akupunktio -sivustolla voi tutustua kiinalaiseen lääketieteeseen ja sen takana olevaan filosofiaan. Sivustolla julkaistaan käännöksiä vanhoista kirjoituksista ja esitellään kiinalaisen lääketieteen vaiheita.

Taoist acupuncture blogi aloitettiin englanninkielisiä artikkeleja ja käännöksiä varten. Blogi keskittyy taolaisiin akupunktion ja kiinalaisen lääketieteen muotoihin. Aiemmin erillinen blogi-sivusto on nykyään yhdistetty ikivesi.net-sivuston alle.

Luentoja kiinalaisesta lääketieteestä, akupunktiosta ja taolaisuudesta

Kiinalaisen lääketieteen ja akupunktion luentoja järjestetään pääasiassa Kiinalaisen lääketieteen Akatemialla. Luentoja järjestetään tilauksesta myös erilaisiin tilaisuuksiin ja muita koulutuksia täydentävänä opetuksena.

Mikael Ikiveden palveluita voi kysellä osoitteesta: mikael@ikivesi.net