Suomeksi

Perinteisen kiinalaisen lääketieteen ja akupunktion tuntemusta

Mikael Ikivesi on keskittynyt edistämään perinteisen kiinalaisen lääketietieteen ja sen taustalla olevan filosofian tuntemusta. Hän toimii kiinalaisen lääketieteen asiantuntijana ja kouluttajana Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla. Hän myös ylläpitää kansainvälistä perinteisen kiinalaisen lääketiteen tutkimusalustaa TaoTao-projektia ja kääntää vanhoja akupunktioon ja taolaisuuteen liittyviä kirjoituksia.

Hän opettaa kiinalaisen lääketieteen ja akupunktion koulutuksia Kiinalaisen lääketieteen Akatemialla, Helsingissä.

Perinteinen kiinalainen lääketiede ja akupunktio -sivustolla voi tutustua kiinalaiseen lääketieteeseen ja sen takana olevaan filosofiaan. Sivustolla julkaistaan käännöksiä vanhoista kirjoituksista ja esitellään kiinalaisen lääketieteen vaiheita.

TaoTao-projektin myötä myös kiinankieltä osaamattomille on tarjoutunut ainutlaatuinen mahdollisuus tutustua kiinalaisen lääketieteen klassikoihin ja alkujuuriin. Projektin sisältämä kirjasto pitää sisällään tuhansia kirjoituksia eri aikakausilta.

Taoist acupuncture blogi aloitettiin englanninkielisiä artikkeleja ja käännöksiä varten. Blogi keskittyy taolaisiin akupunktion ja kiinalaisen lääketieteen muotoihin. Erillinen blogi-sivusto on nykyään yhdistetty ikivesi.net-sivuston alle.

 

Luentoja kiinalaisesta lääketieteestä, akupunktiosta ja taolaisuudesta

Kiinalaisen lääketieteen ja akupunktion luentoja järjestetään pääasiassa Kiinalaisen lääketieteen Akatemialla. Akatemialla pidettävät luennot ovat pääasiassa syventäviä luentoja kiinalaisen lääketieteen harjoittajille. Luentoja järjestetään tilauksesta myös erilaisiin tilaisuuksiin ja muita koulutuksia täydentävänä opetuksena.

 

Mikael Ikiveden palveluita voi kysellä osoitteesta: mikael@ikivesi.net